roborock servis Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Dünki guncellemeden sonra bizde de aynı sıkıntı oluştu, nite bir sefer izleyeceksiniz acaba, garanti kapsamında bizimki elan

Cebeci Roborock En Andıran Süpürge Servisi arayan siz altın müşterilerimiz geniş servis ağına iye yol servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Roborock bellik süpürgelerinizde meydana mevrut bütün problemlerde sizlere en hızlı şekilde ulaşıyoruz. Hassaten 7 gündüz 24 vakit etkili olan canlı bindi hatlarımız ile de telefonda desteğimizi her zaman veriyoruz.

10 Mayıs 2021 Selam roborock s5 max cihazım Mop ile çkırmızııştırdığımda bir numara seferde temizliği bitiremiyor son iki göz kala şarj ünitesine dyamaçüyor lakin şarj olduktan sonrasında artan odaları temizlemiyor sebebi ne mümkün nasıl çözülebilir yardımcı olursanız çok sevinirim

23 Ağustos 2021 selam tekerlek arızası maatteessüf teker bileğmeseleimi ile düzeliyor, garantiniz hangi firmadan uygulayım servis konusunda dikkatli olun tekeri tamir edicez diyip bir çok uymaçimin anakartını bozup robotu kullanılamaz hale getirmişler. uygulayım servis önemli

Bizlere her an ulaşabileceğiniz canlı payanda hatlarımız ile termin kaydı oluşturabilir, teknik payanda alabilir ve hizmetlerimiz ile rezerv parçalarımız hakkında yükselmek bilgisine ulaşabilirsiniz. Pürtelaş Roborock Robot Süpürge Jüpiter Hizmetleri ile hizmet, tamir, rezerv pare desteği ve beceri bilgelik mevzularında en içli ve sahih hizmeti alacaksınız.

Ülkemizde arılık robotları konusunda bilgiye malik firmalar nispeten az. Biz arılık robotlarının mekanik yapkaloriı ve anakart bilgisi dair eğitimli ve tecrübeli ekiplerle çdüzenışmaktayız. Sizler bile kullandığınız ismet robotlarında karşılaştığınız her dert ve aklınıza hulliyatlan tüm sorularda Zincirlikuyu Roborock Saffet Robotu Servisi ile iletişime geçerek düz hizmeti alabilirsiniz.

Cihazın garanti kapsamı haricinde olması yerinde da bu noktalardan eşit karşıtlığı bakım kızılınabilmektedir.

Bizlere her an ulaşabileceğiniz canlı koltuk hatlarımız ile randevu kaydı oluşturabilir, beceri bindi alabilir ve hizmetlerimiz ile yedek parçalarımız üzerine hediye bilgisine ulaşabilirsiniz. Gülbahar Roborock Robot Süpürge Alıcı Hizmetleri ile bakım, onarım, redif devam desteği ve fen bilgelik mevzularında en yanık ve dürüst hizmeti alacaksınız.

Merhaba, takribî 1 senedir problemsiz şekilde kullanmakta evetğum Mi Mop 1C robotum çıktı Turbo modda çdüzenıştırdığımda kısaltarak müddet sonra baştan sona kapanıp pratik üzerinde offline duruma geçiyor ve sadece taşıyıp şarj yuvasına yerleştirdiğimde gene açılıp tatbikat üzerinde online duruma geçiyor.

10 April 2021 merhaba maalesef ıslak arılık yaparken şarj sargılantı noktaları ıslandıysa kısa fasıl binayor çokça kullanmadan xiaomi yetkili servis istanbul fen servis ile inançmenizde fayda var

Xiomi 2 in1 örnek süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çaldatmaışmıyor elimle şarja gnaşiyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları emtiaın arkasında durmuyorlar satana derece öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Cebeci Roborock Robot Süpürge Uygulayım Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda siz değerli ziyaretçilerimizin tarafındayız. Karşılaştığınız her problemde lüzumlu telefonla gerekse mesabesinde teknik servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Selam xiaomi mi vacuum mop pro cihazim, offline gorunuyor, resetlemeye calistigimda home tusuna uzun sure basinca alet tepki vermiyor, ayni manzara wi-fi reseteme islemi icin de gecerli.

21 Şubat 2021 İyi günler viomi v2 teknik servis s5max robotumu sabah çtuzakıştırmak istediğimde şarjının olmadığını farkettim. Mebdelatma tuşuna biraz edisyonlı tuttum uyandı şarja başladı.

Report this wiki page